Direktlänk till inlägg 15 november 2007

helt plötsligt var det torsdag kväll

Av djess - 15 november 2007 17:36



gah. idag kom jag till skott att slänga mig på telefonen och ringa till filtan. inte pratat med henne på hela veckan. det blev inte så jäkla mkt sagt, men ändå.


funderar på ifall jag skall hänga på filtan och emma imorgon eller ifall jag skall vara hemma. jag har i vilket fall inte råd att dricka. jag har två sjunollor här hemma. och så har jag typ tjugo kr så jag har råd med två sjunollor till. det blir jag lite lurig och avslappnad på. well, we'll see.

det är skoldag imorgon. kan vara helt wasted efter det så det räcker och blir över.


jag har sjukt kul där. på intensivkursen. lärarna är mer eller mindre underbara. tokigt trevliga och humor så det slår om det. de är lätta att köra med, jag lär mig mkt.

det som gör det ännu roligare och värt att faktiskt åka dit är alex och josse. alex är en skön kille och josse är helt enkelt bara..grym och helt flipp.


vi har kul ihop och vi trivs med varandra. heja oss.

jag har gjort en personbeskrivning på de övriga i 'klassen' men den får ni höra en annan dag. kanske.


tja..det känns som om jag vill socialisera imorgon. får nog slå filtan en pling till. jag kan inte plugga hela jävla veckan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Ovido - Quiz & Flashcards